Op deze pagina zijn documenten verzameld, die tijdens onze bijeenkomsten door de sprekers ter beschikking zijn gesteld.
Het zijn vrijwel uitsluitend Acrobat (pdf) documenten.
Zonder bronvermelding niet verspreiden en/of wijzigen!
Presentatie van Hans Leeflang op 25 mei 2019 over de verschillende programma's waarmee de bouwstenen van een video project kunnen worden gecatalogiseerd, welke bovendienbinnen het budget van de amateur vallen.
Stacks Image 84
Presentatie van Bert Verlinden op 9 maart 2019 over de verschillende stappen die bij een videoproject moeten worden doorlopen als voorzet en uitdaging aan de aanwezigen om over enkele daarvan hun licht te laten schijnen, Een en ander werd gepresenteerd onder de titel "Six Pack".
Stacks Image 86
Presentatie van Bert Verlinden op 12 januari 2019 over de onlangs geintroduceerde Mac mini 2018 die o.a. is voorzien van drie Thunderbolt 3 poorten. Diaardoor kan randapparatuur worden aangesloten (o.a. SSD's en grafische kaarten) die hem tot een volwaardig apparaat voor het editen van video maken..
Stacks Image 88
Presentatie van Bert Verlinden op 24 november 2018 over de ontwikkelingen bij Apple, zoals hij deze deduceert uit de product presentaties in Cupertino en New York, onder het motto "Quo Vadis Apple?
Stacks Image 90
Presentatie van Bert Verlinden over de wijzigingen bij het verschijnen van FCP 10.4, in het bijzonder de mogelijkheden tot kleurcorrectie.
Stacks Image 76
Presentatie van Bert Verlinden bij het verschijnen van FCP 10.4.1 waarin 360 graden Virtual Reality, extra mogelijkheden voor ondertiteling en het gebruik van ProRes RAW zijn toegevoegd
Stacks Image 78
In verband met plaatsgebrek worden oude documenten soms verwijderd .